Inredningsblogg.nu

Inredningsblogg | Det senaste inom inredning

Rörmokare Kungsholmen – så kan han hjälpa dig

Rörmokare är ett yrke som verkligen kan göra skillnad. I framtiden kommer detta att bli ett faktum: många kommuner, många fastighetsägare och många villaägare har negligerat underhållet av rör och ledningar. VA-frågan spås bli en riktigt svår nöt att knäcka – klart står att många av de vatten och avlopp som finns i Sverige redan nu håller på att duka under av trycket, och lika klart står att någonting måste göras i denna fråga; innan det är för sent.

En rörmokare på Kungsholmen kan redan idag göra skillnad för dig – men många ställer sig frågan hur? Vi tittar närmare på detta genom att rada upp några viktiga punkter som exemplifierar vad en rörmokare på Kungsholmen kan göra – och hjälpa dig med:

  • Ventilation. Hur mår du egentligen i det egna hemmet? Många kan känna en enorm trötthet och en bristande koncentration i hemmet – detta tyder på att det finns problem med ventilationen. Att ha tillgång till frisk, cirkulerande luft är en förutsättning för att må bra och för att kunna prestera på topp. Detta gäller oavsett om det handlar om skolan, om arbetet eller, som i det här fallet, i det egna hemmet. En rörmokare på Kungsholmen kan hjälpa dig att komma till bukt med ventilationsproblem.
  • Rörinspektion. Hur ser det ut i stammarna i er BRF? Genom att anlita en rörmokare på Kungsholmen för en rörinspektion så kan ni ges ett svar direkt. En rörinspektion innebär att man stoppar in slangar med kameror i toppen – vilket gör att man i realtid kan se över skicket på alla rör och ledningar. Detta är ett effektivt sätt att inta en bättre hållning vad gäller underhåll och planerade åtgärder. Akuta skador kostar mest!
  • Rörspolning. Fett som fastnar i vattenledningar är idag ett stort problem och detta kan innebära att rören spricker – och att vattenskador sker. Genom att spola rören med hett vatten och högt tryck kan man få bort fett, smuts och exempelvis annat som fastnat – döda råttor är inte ovanligt att se. En rörmokare på Kungsholmen genomför rörspolningar hos både privatpersoner och i större fastigheter.

DU GILLAR SÄKERT ÄVEN