Inredningsblogg.nu

Inredningsblogg | Det senaste inom inredning

Mattläggare Stockholm – dags att lägga matta?

Golvet är det ytskikt som slits hårdast inne i huset. Det handlar om att du går på det, att dina barn leker, att du tappar saker, att det smutsas och att tunga möbler placeras över ytan. Ett golv tar, helt enkelt, stryk. 

Men, det finns även golv som klarar ett hårdare slitage och som erbjuder en längre livslängd än andra. En plastmatta – eller exempelvis en heltäckningsmatta – kan göra en enorm skillnad. För bästa resultat så bör du anlita en mattläggare i Stockholm. 

Oavsett om man har talat om plastmattor, vinylgolv eller heltäckningsmattor så möts man av skeptiska blickar. Dessa golv föregås av ett rykte som säger att de inte alls håller måttet. I synnerhet gäller detta heltäckningsmattan och det finns även ett visst fog för denna skeptiska hållning och misstänksamhet. Gårdagens heltäckningsmattor höll, helt enkelt, inte måttet. De var svåra att städa, de gick sönder, de laddade en med statisk elektricitet och de såg redan efter en kort stund trist och gamla ut. 

En mattläggare i Stockholm kan anlitas med Rot-avdrag 

Dagens heltäckningsmattor är dock milsvid från detta: de moderna heltäckningsmattor som idag finns på marknaden håller en avsevärt mycket högre kvalitet, de erbjuder en överlägsen livslängd, de är enkla att hålla efter och de isolerar ljud, är sköna att gå på och snygga att inreda mot. Den gamla bilden av en heltäckningsmattas funktioner och utseende är inte längre relevant. Vill du ha ett mer personligt golv – till ett bra pris – så är det definitivt ett alternativ att överväga. 

Anlitar du en mattläggare i Stockholm så garanteras du ett högkvalitativt jobb där du dessutom kan använda Rot-avdraget. Med detta kan du dra av 30% av den totala arbetskostnaden och således så är det materialet som blir den stora kostnaden. En heltäckningsmatta – eller en plastmatta – bär heller ingen högre kostnad. Dessutom så får du en garanti på jobbet och en garanti på mattan du beställt. Kort sagt: det finns bara fördelar med att anlita en mattläggare i Stockholm om du är intresserad av att lägga in en heltäckningsmatta. 

Mattläggare i Stockholm – hitta ett bra golv för barnen 

För barnfamiljer så är en heltäckningsmatta ofta ett väldigt bra alternativ. Dels så handlar det om ett golv som är mjukt, skönt att leka på och som man kan ramla på utan att man gör sig allt för illa. Dels så handlar det även om ett golv som isolerar ljud. Bor du en i en lägenhet och har grannar under så kan en mattläggare i Stockholm lägga in en heltäckningsmatta i barnens rum och därigenom också hålla grannsämjan på topp. Som alla vet: barn kan leva om ganska rejält. 

En annan fördel med en heltäckningsmatta handlar om framtiden. Det är klart att många helst av allt vill ha en snygg parkett, kanske i fiskbensmönster eller i någon annan läcker lösning. Men, är den investeringen verkligen kompatibel med livet som småbarnsförälder? En snygg plastmatta – eller en mer personlig heltäckningsmatta – kan vara en betydligt bättre lösning. Exempelvis en plastmatta eller ett golv av vinyl kan ge dig lugn och ro där du inte behöver oroa dig för att barnen ska skada golvet – eller sig själva – när de leker. 

Varje tid har sin speciella charm och just småbarnsåren kanske inte är de bästa för att fokusera på snygga designmöbler eller exklusiva golv. En mattläggare i Stockholm kan ge dig ett snyggt, personligt och funktionellt golv som passar perfekt för just dessa år. Det kanske är möjligt att lägga in den exklusiva fiskbensparketten om några år?

DU GILLAR SÄKERT ÄVEN