Inredningsblogg.nu

Inredningsblogg | Det senaste inom inredning

Fri husvärdering av mäklare på Hisingen

Vill ni sälja huset på Hisingen? Det första ni måste göra är att få huset värderat. Det finns mäklare på Hisingen som gör detta kostnadsfritt helt utan krav.

Det första man måste göra när man ska sälja sitt hus är att få det värderat. Många mäklare gör detta kostnadsfritt eftersom det är ett sätt för dem att få kunder. Fastän tjänsten är gratis förbinder man sig inte till någonting. Man kan därför låta flera olika mäklare värdera huset för att se om de kommer fram till samma belopp.

Inför en värdering kan det vara bra att ha alla papper och dokumentation över eventuella renoveringar redo. Man bör också informera mäklaren om det finns några problem med huset. Detta eftersom man som säljare har anmälningsplikt. Faktum är att man ofta får ut ett högre pris om man är ärlig och tydligt visar i vilket skick huset är i.

En mäklare vet vid vilken årstid som det är bäst att sälja huset

Att sälja hus på Hisingen är relativt enkelt då efterfrågan är stor och många drömmer om att flytta dit. Men man ska ändå ta försäljningen på största allvar och göra allt för att slutpriset ska bli riktigt högt. Enligt mäklare på Hisingen är bästa tiden att sälja hus på våren, sensommaren eller tidig höst.

Inför husvisningen ska huset vara städat och vädrat. Det kan vara bra att plocka undan personliga saker som exempelvis fotografier på familjemedlemmar. Ett knep för att få rummen att se större och ljusare ut är att plocka ner gardiner eftersom ljuset då brukar flöda in. Finns det en trädgård kan det vara bra att även ge den en omgång.

DU GILLAR SÄKERT ÄVEN