Inredningsblogg.nu

Inredningsblogg | Det senaste inom inredning

Duktiga mäklare i Östersund

För den som ska köpa hus är det skönt att ha med en duktig mäklare från Östersund. De kan huset och har all information, något som känns väldigt tryggt.

Det var dags att titta på huset som Tina, en mäklare i Östersund, hade visat Anja och Benjamin. Det var ett rött hus med vita knutar precis som de önskade. De hade fått se andra hus men de hade andra datum för visning. När de körde in på uppfarten kunde de se mäklarens bil där framme vid huset.

De började med att titta på utsidan då det kändes naturligt. Det var en fantastisk trädgård som var mycket välskött. Fruktträd och buskar med olika nyttigheter fanns också. Gräsmattan såg lättklippt ut vilket var bra då de skulle vänta med att köpa en robotgräsklippare.
“Det var tur”, sa mäklaren, “ägaren har lämnat kvar en motorgräsklippare.”

Övertygande mäklare

Det märktes att mäklaren kunde sin grej. Hon berättade om uppvärmningen som gjordes med en luftvärmepump. En bra och miljövänlig uppvärmning. Ville dom spara in på elkostnaderna kunde de alltid använda den här. När de klev in i vardagsrummet visade hon en öppen spis. Anja gav upp ett förtjust rop.

Mäklaren Tina berättade om den besiktning som gjorts och när taket var lagt. Köket var relativt nytt så om de ville behövde de inte ha bråttom med att renovera. När rundvisningen var klar summerade Tina det hela. Benjamin och Anja var helt omtumlade. Kunde de få tänka i några dagar? De kunde de, alla visningar var inte klara ännu. Nu hade de fått en hel del att tänka på.

DU GILLAR SÄKERT ÄVEN