Inredningsblogg.nu

Inredningsblogg | Det senaste inom inredning

När Bengt köpte dubbla lägenheter av mäklare i Solna

Mäklare i Solna hjälper dig som vill köpa flera lägenheter. Det kan vara slumpmässigt, eller strategiskt. Det går fortfarande att tjäna pengar på fastigheter.

En lägenhet mer eller mindre, ska det vara så pjåkigt? Bengt tyckte att Agneta överreagerade. Inte var det väl så konstigt att köpa en ny lägenhet och behålla den gamla? Han ville verkligen ha ett ställe i Solna. Inte bara nöja sig med att bo i Sollentuna hela tiden. Variation förlänger livet, tyckte Bengt.

Det hade visserligen varit lite svårt att få banken att godkänna ett bostadslån till. Men de hade ju haft lägenheten i Sollentuna så länge, att det gick att göra en bra deal. Banken hade mot förmodan sagt okej till slut. Och Bengt fann sig ägare till dubbla boenden. Vilket drömliv! Men det tyckte inte Agneta.

Mäklare hjälper dig göra fastighetskarriär i Solna

Det första hon gjorde när hon fick veta vad Bengt ställt till med, var att kontakta en mäklare i Solna som kunde sälja extra-lägenheten de verkligen inte behövde. Och mäklaren var snabb på bollen. Inom några veckor var den såld, och till vinst till och med. Det visade sig att Bengts galna tilltag hade vissa poänger.

Det går nämligen att göra sig en hacka på att köpa och sälja lägenheter, om man vet vad man gör och lyckas navigera i svängningarna på bostadsmarknaden. Bengt hade visserligen inte alls koll, utan vad som kallas för bondtur. Men det räknas det också. Alla pengar räknas. Agneta köpte ny handväska, reste till Mallis på semester med sin syster, och så talade de aldrig om det igen.

DU GILLAR SÄKERT ÄVEN