Inredningsblogg.nu

Inredningsblogg | Det senaste inom inredning

Anlita en målare på Kungsholmen när man vill ha en erfaren yrkesman

Anlita en erfaren målare på Kungsholmen när det är dags att renovera lägenheten. Målare fixar såväl måleriarbeten som tapetsering precis som kunden önskar.

Sune tog brickan med de två kaffekopparna och de två knapriga kakorna och gick in till Anita som satt i tv-rummet. De trivdes bra i lägenheten, bättre än de trodde för fyra år sedan när de flyttade hit. Huset som de bott i och vårdat och älskat i nästan femtio år hade känts för stort till slut. Dessutom ville de inte ta hand om trädgården längre utan lägga tiden på resor istället.

Det hade i och för sig blivit ganska knapert med resande också på grund av pandemin. Å andra sidan hade de lyckats bo in sig väl istället. Efter fyra år hade de kommit på att de ville göra om lite grand. De hade en trea, det var perfekt för dem. Alla fick plats när barn och barnbarn kom på besök.

Utnyttja ROT-avdraget när man anlitar en målare på Kungsholmen

Nu ville de dock byta ut förra ägarens tapeter och se till att listerna blev målade. Även om de efter alla år i huset var ganska händiga var det skönt att slippa. Idag skulle de kontakta en målare på Kungsholmen som de anlitat förut. Målaren skulle komma hit och beräkna arbetskostnaden för jobbet. Själva skulle de få ner priset ytterligare genom att göra ROT-avdrag. Det gällde att vara ekonomisk även som pensionär så man kunde använda pengarna på roliga saker också.

DU GILLAR SÄKERT ÄVEN