Inredningsblogg.nu

Inredningsblogg | Det senaste inom inredning

Målare förnyar hemmet i Danderyd

Tänk vad lite färg på väggarna kan göra. Hela hemmet kan kännas nytt och härligt. Genom att anlita en målare i Danderyd kan drömmen om renovering bli sann.

När de flyttade in i huset i Danderyd var det ganska nyrenoverat. Vilket innebar att de inte behövde göra något och kunde spara de pengarna. Något som var väldigt skönt just då när livet gick i full fart. Nu började Lena känna att hon ville sätta sin egen prägel på huset. Inte leva i någon annans hemkänsla.

Hon dryftade saken med sin make och fick medhåll. Han var faktiskt mer ivrig än hon. De diskuterade färger. Om väggar skulle målas eller tapetseras. Skulle de göra allt själva eller skulle de anlita en målare. Efter att ha diskuterat fram och tillbaka om det sistnämnda bestämde de sig för att ta hjälp.

Målare hade bra idéer

De funderade och tittade på tapeter och bestämde sig till slut för att de tapeter som satt uppe var fina och skulle kanske fungera att måla på. De bad en målare att komma förbi och se på rummen och för att få höra om deras funderingar var möjliga. Denne skulle komma följande vecka och de finslipade de sista detaljerna.

Den målare från Danderyd de valt konfirmerade att det skulle gå utmärkt att måla på tapeterna. Han tipsade om andra kulörer som passade bättre med rummens ljusinsläpp samt visade att det skulle bli snyggt med en fondvägg i sovrummet. Paret kände att de hittat sin målare och beslutade sig för att gå vidare med renoveringen.

DU GILLAR SÄKERT ÄVEN