Inredningsblogg.nu

Inredningsblogg | Det senaste inom inredning

Viktig balansgång mellan inbjudan och säkerhet

Äger du en inredningsbutik? Då vet du hur viktig själva inredning i din affär är. Dina kunder som besöker dig, ska i princip vilja köpa allt du har i affären. Då vet du att du har lyckats. Som inredare är det inte stora kapitalflöden, som till exempel i juvelaffärer, eller andra affärer där kunderna betalar stora summor för det som de köper. Däremot vill man inte ha vandaler och heller inte bjuda in någon spontan inbrottstjuv. Då kan man dels inreda på ett snyggt – men också på ett säkert sätt för att förhindra inbrottstjuvar att ta sig in i affären när den är stängd.

Vilken sorts skydd behöver du?

Vilket sorts skyddsgaller man väljer är helt beroende på läge. Ligger affären avlägset och det är lätt att både parkera nära och köra in en bil till exempel in i ett stort skyltfönster, då vill man ha ett rejält skyddsgaller i stål. Har man däremot affären inne i ett köpcentrum kanske man inte behöver stålgallret, utan kan nöja sig med en snyggare rulljalusi. Det finns sådana som är snygga men som också erbjuder ett bra inbrottsskydd. Man kan välja mellan rulljalusi i stål eller i aluminium. Är den tillverkad i stål, kan rulljalusin bli ganska tungt. Är det däremot gjort i aluminium förblir det relativt lätt. De kan finnas i olika utföranden och olika stora perforeringar, i olika färger och mönster. Ibland vill man att rulljalusin släpper in ljus och har viss transparens. Då finns det sådana rulljalusier som klarar både kraven på transparens och säkerhet.

Anlita ett säkerhetsföretag för inredningen

När det kommer till att välja leverantör för liknande rulljalusier är det noga att välja någon som är experter på säkerhet och vad som är viktigt får att kunna skydda den egna affären så gott det bara går. Då kan det vara viktigt att välja en rulljalusi som har en så hög kvalitet och har så mycket inbrottsskydd som det bara går. Vad kan vara bättre än att införskaffa det från ett säkerhetsföretag?

Om det är så att du har din inredningsbutik inne i ett köpcenter och har på så sätt har ett inbrottsskydd som ingår i att ha affären tillsammans med andra, och med anställda vakter kan man välja jalusier som både är snygga och säkra. Det finns jalusier av trä, stål och aluminium.

DU GILLAR SÄKERT ÄVEN