Inredningsblogg.nu

Inredningsblogg | Det senaste inom inredning

Neonskyltar – en liten del av Las Vegas

Få skyltar lyser upp ett mörker så som neonskyltar. Det är därför en väldigt bra idé att smycka en affär eller salong med neonskyltar för att göra människor uppmärksamma på att den finns.

Du kanske aldrig kommer att komma till USA och besöka Las Vegas. Kanske får du aldrig dansa i neonljuset till dess att de besegras av solen och naturens ljuskälla. Men det finns en del som du i så fall skulle kunna göra för att få lite mer Las Vegas-känsla hemma istället. Som till exempel att smycka ditt hus, ditt kontor eller vad som helst med neonskyltar. Då kommer de att lysa upp natten med ett attraktivt sken. Ett sken som lockar människors blickar och intressen likt myggor dras till en glödlampa i mörkret. Neonskyltar har nämligen den effekten. De fångar människors uppmärksamhet, och det är precis det du vill.

Neonskyltar kan göra stor skillnad

Om du till exempel driver en affär, salong eller en bar hade den potentiella besökaren kanske annars bara gått rakt förbi. Utan att ens lyfta blicken mot din dörr. Men en neonskylt är svår att ignorera. När de klassiska röda bokstäverna lyser “OPEN” med en blå cirkel omkring sig gör det någonting med den som ser skylten. Det väcks ett intresse. Ett intresse som i förlängningen kan bli så mycket mer. Kanske en storkund i bästa fall. En kund som om det inte vore för neonskylten alltså skulle ha passerat lokalen utan vidare. Tänk vilken skillnad neonskyltar kan göra.

DU GILLAR SÄKERT ÄVEN