Inredningsblogg.nu

Inredningsblogg | Det senaste inom inredning

Målare på Södermalm – Sveriges svar på Toulouse-Lautrec

Henri de Toulouse-Lautrec gjorde sig känd för sina Moulin Rouge-målningar i Paris vid förra sekelskiftet. Målare på Södermalm är det närmsta vi kommer den eran.

Henri de Toulouse-Lautrec känner vi från glada motiv från sekelskiftets Moulin Rouge. Har ni sett filmen med samma namn känner ni igen cancan-flickornas dans och den röda kvarn som sträckte sig upp över området. Steget är väldigt kort till Söder i Stockholm, och den anrika krogen Kvarnen.
Varje målare på Södermalm som varit på Kvarnen blir lite av en Toulouse-Lautrec. Men förhoppningsvis med bättre ekonomi och längre liv, då Toulouse-Lautrec endast blev 34 år gammal. I stället kan man spå ett långt och lyckligt yrkesliv åt en kompetent och duktig hantverkare. Bor du på Södermalm och vill anlita en målare, så är det detta du får.

Målare på Södermalm har bred kompetens

När du anlitar en målare på Södermalm får du mer än bara någon som kommer hem och målar dina väggar. Många målerifirmor har flera olika kunskaper bredvid måleri så att du ska kunna få tillgång till en totalentreprenad om du vill göra mer än bara måla om hemma. Det kan vara skönt att bara ha med en firma att göra i stället för flera stycken. Vanligt är:

  • Golvslipning och golvläggning
  • Reparation av tak och fasad
  • Renovering av kök och badrum
  • Tillbyggnad och ombyggnad
  • Projektledning och planering

Utöver det erbjuder många att ta hand om ansökan för rot-avdrag åt dig och drar detta direkt från din faktura.

DU GILLAR SÄKERT ÄVEN