Inredningsblogg.nu

Inredningsblogg | Det senaste inom inredning

stilrent sovrum inredningsblogg

Så Inreder du ditt sovrum 2017

Sovrummet är din personliga sfär och där ska du spendera (helst) minst 8 timmar per dag. Ditt sovrum ska vara behagligt att vara i, men inredningen är dock inte mindre viktig för det.

Vi börjar med att gå igenom det som ska rensas från sovrummet under 2017:

  • Den nakna glödlampan, speciellt de med synliga glödtrådar och som är lite större i storleken.
  • Mässingdetaljerna kommer att försvinna mer och mer. Det innebär att det är bara att byta ut sänglampan om den är i mässing.
  • Även detaljerna i koppar har nått sin topp. Nu är det andra metaller som gäller.

 

Det som är hett att ha i sovrummet under 2017 är:

  • Klängväxter

Vi på inredningsbloggen älskar den här trenden. Att ha klängväxter i sovrummet ser så himla mysigt ut. Riktiga växter kräver självklart lite arbete från din sida, men det är värt det. Satsa på att hänga upp växterna så de hänger ner fint i sovrummet.

  • Färska snittblommor

Det bästa med att köpa färska snittblommor och ha i sovrummet är att du kan få in en färgklick och byta ut färgen varje vecka. Det ger en väldigt stilren look på ditt sovrum och dessutom är det väldigt personligt. Satsa på att alltid ha en vas på en byrå eller i fönstret med fina blommor. Om du är dålig på att ta hand om dina blommor så investera i ett par riktigt snygga plastblommor.

  • Marmortapeten

Marmorn har nu lämnat soffborden och detaljerna, den ska nu upp på väggen. Det bästa med marmor är att det fina mönstret passar på flera färger. Så välj själv vilken färgnyans du vill ha på tapeten. Vi på inredningsbloggen rekommenderar den ljusa vita varianten av marmor. Då kan du enkelt sätta färgklickarna i rummet med både fina blommor och härliga prydnadskuddar.

  • Sammetstyg

Något som verkligen kommer under 2017 är textilen sammet. Vi rekommenderar sammetsgardiner och tjusiga prydnadskuddar till sängen i jordnära färger. Sammetstyg ger en sån mysig och stilren känsla, det kan inte bli fel. Vill du gå all in med sammet så satsa på ett stort sängöverkast i liknande nyans som dina gardiner.

  • Silverdetaljerna

Silver tar över istället för koppar och mässing. Silverdetaljerna är både snygga och stilrena. Så nu är det dags att kasta ut koppardetaljerna och byta ut mot silver istället.

  • Kristaller

Agat och andra bergskristaller har börjat ta plats i hemmet. Agat har inte slagit igenom helt än, men vi tror verkligen att vi kommer se mer av det under 2017. Passa på att byta ut knopparna på byrån mot knoppar i agat istället.

DU GILLAR SÄKERT ÄVEN