Inredningsblogg.nu

Inredningsblogg | Det senaste inom inredning

Butiksgolv kan lyfta din butik

Golv är inte bara en jämn yta att gå på. Med funktionella butiksgolv kan du påverka hur stämningen är i din butik, vilka kunder du lockar och deras humör.

Om du nyligen har startat en butik eller affär, eller om du ska rusta upp en redan befintlig, så har du säkert lagt mycket tid på interiören. Hur butiken ser ut inuti sätter hela stämningen, samtidigt som det finns en hel vetenskap kring hur man skapar miljöer som gör att kunder känner sig mer köpsugna.

Det är inte bara valet av hyllor och tapeter som påverkar känslan i din butik, det är också golvet. Det ställs helt andra krav på butiksgolv än det gör på exempelvis golv i ett vanligt hem. Förhoppningsvis kommer din butik ha många kunder, som dag ut och dag in trampar runt på samma yta. Ditt butiksgolv behöver alltså vara mycket slitstarkt och kunna tåla det mesta.

Ett fräscht butiksgolv gör mycket för helheten

Förutom att vara slitstarkt och vara snyggt även efter åratal av runttrampande kunder, behöver ditt butiksgolv också vara lättstädat och hygieniskt. Ingen vill handla bland dammråttor och fläckar, oavsett vad din butik säljer. Det ska vara lätt att städa och hålla ordning i butiken. Så att kunderna får en fräsch, professionell och välkomnande känsla varje dag.

Eftersom du så klart vill ha många kunder är det viktigt att tänka på ljudbilden i din butik. Det är inte bara viktigt att ha stämningsfull musik, eller en talande tystnad. Med rätt butiksgolv kan du få en behaglig ljudvolym i butiken. Det finns många olika sorters golv som verkar ljuddämpande.

DU GILLAR SÄKERT ÄVEN