Inredningsblogg.nu

Inredningsblogg | Det senaste inom inredning

Thuja Smaragd – exklusivt och grönglänsande insynsskydd

Thuja Smaragd är ett perfekt val av häck för dig som vill skapa ett insynsskydd som upplevs som ett trevligt inslag på gatan av grannar och förbipasserande.

Många uppskattar att ha en mycket privat känsla i sin trädgård. Ett staket eller ett stängsel innebär tyvärr inget insynsskydd, såvida det inte är ett högt plank det gäller. Men att omgärda sitt hus av ett plank kan lätt ge förbipasserande ett lite märkligt intryck. Vad försöker de dölja där inne? Då är det bättre att satsa på tät grönska istället.

Som en rejäl häck med thujor, till exempel. Det finns knappast någon tätare växtlighet än just thujor, och de fungerar utmärkt som insynsskydd. Du kan plantera dem runt hela din trädgård, eller längs en kant där det är extra viktigt med lite privatliv, som till exempel vid en pool.

Thuja Smaragd tål till och med den skånska blåsten

En bra typ av häck är valet thuja Smaragd, vilket är en exklusiv och fin typ av thuja. Den är dessutom mycket tålig och tål väder och vind. Till och med i så blåsiga förhållanden som på de skånska fälten står thuja Smaragd pall!

Thuja Smaragd är också den thuja som har den allra mest glänsande och djupa gröna färgen. Den gör helt enkelt skäl för att kallas just smaragd. Med en thuja Smaragd runt gården behöver du heller inte bekymra dig om underhållet. Den sköter i stort sett sig själv. Till skillnad från ett ruttnande plank.

DU GILLAR SÄKERT ÄVEN