Inredningsblogg.nu

Inredningsblogg | Det senaste inom inredning

Ta hjälp av mäklare i Uppsala för värdering

När det är dags att sälja huset är det skönt att få veta vad det är värt. Då finns det möjlighet att kontakta en mäklare för att värdera huset i Uppsala.

Margit och Bosse hade bott i sitt hus i Uppsala sedan de gift sig vilket var för mer än fyrtio år sedan. De hade älskat varenda sekund av tiden och det kändes lite vemodigt. Här hade de fyra barnen växt upp och sedan kommit på besök i vuxen ålder med sina egna barn.

Några veckor tidigare hade de tittat på en nybyggd lägenhet. Den var precis perfekt. En fyra med stor altan. De hade lagt ett bud men det var fortfarande tid för andra att titta på den. Om de skulle kunna flytta var de tvungna att sälja huset. En mäklare skulle komma och värdera huset.

Mäklare var till stor hjälp

Maria var mäklare i Uppsala och det var hon som kom till Margit och Bosse för att värdera huset. De var spända och hade ingen aning om värdet. Huset hade de ärvt efter Bosses mamma. Under åren hade de gjort en hel del renoveringar. En åtgärd var att sätta in vridfönster med treglas, något som mäklaren nickade gillande åt.

Värderingen förvånade. Mäklarens värdering var högre än de väntat. Maria hade sagt att hon gärna hjälpte dem att sälja detta fantastiska hus. De hade sagts på skoj men paret nappade direkt. De hade fått stort förtroende för mäklaren och så bestämde de sig för att anlita mäklarfirman för att ta hand om försäljningen.

DU GILLAR SÄKERT ÄVEN