Inredningsblogg.nu

Inredningsblogg | Det senaste inom inredning

Satsa på ergonomiska kontorsmöbler i stressiga Stockholm

Du som ansvarar för arbetsplatsens kontorsmöbler i Stockholm gör klokt i att ta ditt jobb på allvar. Det är delvis ditt ansvar att personalens ryggar mår bra.

Att vara ansvarig för inredning och kontorsmöbler hos ett företag i Stockholm är inget lätt jobb. Man skulle kunna säga att du har hela tyngden av dina medarbetares axlar på dina axlar. Personalhälsan är nämligen tätt knutet till ditt ansvarsområde.

Kanske är det viktigare med ergonomiska kontorsmöbler i Stockholm än på många andra platser i landet. Ju stressigare arbetsklimat, desto högre krav ställs det på personalens arbetsmiljö och arbetsställning. Och du som jobbar i Stockholm vet nog av egen erfarenhet precis hur stressigt affärslivet i huvudstaden kan bli.

Låt företagshälsan tipsa om bra kontorsmöbler

Kanske är det dags att ni beställer nya möbler till kontoret i Stockholm redan nu. Gör en utvärdering av hur personalen upplever sin arbetsplats, så ser du snart om er nuvarande kontorsinredning håller måttet eller ej. Du kan också ta ett snack med er företagshälsovård, om de ser några mönster i förslitningsskador eller dylikt hos era anställda. Självklart kan en läkare eller sjuksköterska aldrig delge dig om några privata detaljer, men neutral information som rör samtliga anställda går bra att diskutera.

Hos företagshälsan kan du dessutom få bra tips om exakt vilken typ av kontorsmöbler du behöver köpa in. Även om du har ett viktigt ansvarsområde som ansvarig för arbetsplatsens inredning är det ju inte säkert att du har koll på hur muskler och leder fungerar.

DU GILLAR SÄKERT ÄVEN