Inredningsblogg.nu

Inredningsblogg | Det senaste inom inredning

Badrumsrenovering ekonomiskt riktigt i Bromma

Badrumsrenovering i Bromma kan göras när det börjar bli slitet. Det kan även vara på grund av att öka värdet på lägenheten eller båda sakerna på samma gång.

Diana och Stefan hade köpt lägenheten i Bromma på grund av två olika anledningar. För det första ville de ha ett boende nära jobbet som båda hade i stan. Men där fanns också en annan anledning. När de hittade sitt drömhus kunde de sälja lägenheten och ha en del av handpenningen till sitt föralltid-hem.

Lägenheten hade lite saker att fixa. Några rum skulle få nya tapeter men det som låg först på listan var en badrumsrenovering. De hade länge diskuterat hur de ville ha badrummet. Både för sin egen skull samt för att lägenhetens värde skulle höjas på grund av att den blev mer intressant.

Badrumsrenovering blev en bra investering

När de planerat färdigt kontaktade paret en byggfirma som kunde göra en badrumsrenovering i Bromma. Efter att ha visat badrummet och förklarat att de ville riva en vägg satte de sig vid köksbordet. Stefan plockade fram ritningarna så att hantverkaren kunde se att väggen inte var bärande. Denne nickade gillande när de visade ritningen de gjort och sa att allt var fullt möjligt.

De fick beröm för att de ritat ett badrum som skulle kunna passa nästan vilka köpare som helst om de ville sälja. Med vita ytor och några små mörka kakel på väggen var det smakfullt och elegant. Paret sträckte på sig och lyssnade på hantverkarens information om hur renoveringen skulle gå till. Sedan sade de adjö och väntade nu på att startdatum skulle komma.

DU GILLAR SÄKERT ÄVEN